Bannere til den hjemvendte søn

Min søn var ellevild da han fik at vide, at han var blevet tildelt en studieplads i Australien. Han havde skrevet en rigtig flot ansøgning, og hans gode karakterer havde bestemt også hjulpet ham på vej. Han skulle være væk i lige knap et år, og jeg var da selvfølgelig glad på hans vegne. Samtidig vidste jeg dog, at jeg ville savne ham enormt. Han var jo, på trods af en alder af 23 år, stadig min lille søn. Som månederne gik, kunne jeg mærke, at savnet blev større og større. Den store distance generede mig virkelig, og det gik mig på nerverne, at vi ikke lige sådan kunne besøge ham – hvorfor kunne han dog ikke have været blevet i Europa, hvor man hurtigt kan rejse fra land til land via fly? Til jul fløj vi ned til ham, og fejrede juledagene med ham, og det var så dejligt at se ham igen. Han trivedes virkelig i det australske, og han havde fået en masse nye venner. Det akademiske gik også fremragende på trods af, at niveauet var en del højere – men det var kun godt, mente han. Da vi stod i lufthavnen mod Danmark kunne jeg dog mærke, at savner straks kom tilbage. Nu er der heldigvis kun en uge til min lille dreng kommer hjem til Danmark, og det ser jeg virkelig frem til – vi har sørget for, at familie og venner vil tage imod ham med store bannere vi selv har lavet hos Nem Print i lufthavnen så han for alvor kan mærke, at vi alle har savnet ham så meget.

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply