Gode børnecykel tilbud

Julen nærmer sig med hastige skridt og nu er året kommet til, at den bette skal have sig en børnecykel.

Jeg har dog været lidt i tvivl om hvilken type cykel det skulle være, så jeg gik bare i gang med at lede efter det gode børnecykel tilbud.

Ikke længe skulle jeg lede, og så fandt jeg det perfekte børnecykel tilbud. En mat sort Kildemoes cykel, der er ganske enkel og som kan holde i rigtig mange år.

Godt børnecykel tilbud – 100% samlet

Bedst af alt – jeg skal ikke til at leje en bil og køre rundt i timevis på ensrettede veje for at finde mit barns nye cykel.

Den kom i går 100% samlet – det er godt nok service. Vi har frygtet, at det var endnu en IKEA pakke, som vi skulle skændes over at få samlet.

En fragtmand kom bare med cyklen, og jeg må bare sige. Den lever fuldstændig op til vores forventninger. Fuldt ud robust og en cykel mit barn kan have de næste minimum 5 år.

En børnecykel tilbud som man kan anbefale

Jeg er ikke normalt typen der skriver anmeldelser, men hvis jeg føler jeg får en god service og samtidig har fået mere end jeg forventer, så skal de også have en anbefaling.

Selvom tilbuddet på min børnecyklen næsten var for godt til at være sandt, så kan jeg til fulde anbefale Jupiter Ekstra.

Jupiter Ekstra – Børnecykel tilbud og meget andet

Jupiter Ekstra er en cykelkæde placeret i og omkring København. De har på nuværende 7 forretninger, men sælger som skrevet også online, hvor de leverer direkte til dit dørtrin.

Udover børnecykel tilbud råder de også over en lang række andre cykler, så du kan finde noget til hele familien.

De har et væld af herrecykler, damecykler, el-cykler og meget meget andet.

Et andet hit, som jeg faktisk købte for et år siden er deres Christiania-cykler. Udover de ofte er drevet af el, så har de en kæmpe kasse foran, som du enten kan bruge til opbevaring eller når du skal fragte dine børn.

Derfor kan jeg med rette sende min dybeste anbefaling til Jupiter Ekstra og deres mange børnecykel tilbud.

børnecykel tilbud

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply