Bryllupsinvitationer er en forudsætning for gæster

Det var egentlig ikke planlagt, at jeg ville fri til hende. Eller jo, det var jo planlagt i form af, at jeg havde købt ring og så videre, men det var ikke planlagt, at det lige skulle være der. Jeg havde egentlig gået med ringen på mig i knap 2 måneder, konstant på udkig efter det perfekte tidspunkt. Jeg var på daværende tidspunkt på orlov og hun var på forretningsrejse i Paris. Jeg besøgte hende i weekenden, hvor hun havde tid til en pause fra al arbejdet, og der slog det mig! Paris var jo det perfekte sted at fri – romantikkens by og alt det der! Det var derfor ikke megen tid jeg havde til at forberede mig, men omvendt, så var der jo heller ikke så meget at tænke over – det var bare at gå på knæ og spørge – og hvor svært kunne det dog være? Jeg har dog aldrig nogensinde været så nervøs i mit liv – heldigvis sagde hun ja, og vi havde den bedste weekend i det franske nogensinde! Da vi kom hjem blev det dog pludselig hverdag igen – og brylluppet, det arrangerede jo ikke sig selv. Vi fandt heldigvis en rigtig flot balsal, som vi kunne holde brylluppet, og derfor begyndte vi så småt at sende bryllupsinvitationer ud, som vi designede selv. Som dagen kom nærmere og nærmere gik der mere og mere panik i kæresten – var det nu de rigtige blomster vi havde valgt, ville folk kunne lide maden og ville hun være for nervøs i kirken? Det hele gik heldigvis rigtig godt, og jeg havde det bryllup, som jeg så længe havde drømt om!

Tags:

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply