Fødselsdags balloner

3års fødselsdag med fødselsdags balloner, kage og gæster

Min søn fyldte 3år sidste måned. Selvom vejret er koldt og gråt i januar, skulle han ikke snydes for en rigtig fest.

Jeg har skrevet dette indlæg til dig der skal holde fødselsdagsfest for et barn i alderen 3-5år. Målet er at give dig inspiration og ideer til, hvordan du kan holde en fødselsdagsfest uden den normale fødselsdagsstres.

Jeg vil komme hele vejen rundt, lige fra billige fødselsdags balloner, kagemanden og fødselsdagshaven. Jeg håber du vil læse med og kan bruge mine erfaringer næste gang du skal holde fest.

Vi var 15voksne og 12børn til min søns fødselsdag.

Vi havde inviteret folk til formiddagskaffe, kage og boller. Så vores børn kunne blive rigtig trætte til deres middagslur. Derudover gav det mig og min familie mulighed for at slappe af om eftermiddagen.

 

Fødselsdags balloner vs. Dinosaurusser

Min søn elsker dinosaurusser, hvilket helt naturligt blev temaet for festen.

Jeg dækkede bordet med en grøn dug med palmeblade og satte min søns mange dinosaurusser op så de fungerede som en bordløber.
Jeg havde købt grønne stearinlys, som stod ind imellem dinosaurusserne.

Jeg er opvokset med, at der ikke kan være en fest uden fødselsdags balloner. Derfor havde jeg købte billige balloner i en grøn farve, som jeg fyldte med helium.

Ballonerne bandt jeg fast omkring dinosaurusserne på bordet. Balloner gik helt op til loftet og skabe en rigtig regnskovs-stemning i stuen.

For at sætte prikken over i’et, fandt jeg en YouTube-video med dyre- og junglelyde som gav den helt rigtige stemning.

Jeg købte en masse billige balloner, som fyldte hele huset. Så der var en rød tråd i temaet ligegyldigt hvilket rum man befandt sig i.

 

Dinosauruskage, grøn flødeskum og lege

Maden var traditionel med boller, kage og varm kakao. Dog lavede jeg enkelte ændringer, så maden passede bedre til festens tema.

Jeg piskede flødeskummet med grøn frugtfarve, hvilket især faldt i god jord ved alle drengene. Kagen kom min svigermor med. Den var formet som en langhals og pyntet med grønt slik.

Vi serverede kaffe til de voksne og grønsaftevand og mælk med grøn farve til børnene.

Jeg satte en klokke rundt om en af de grønne fødselsdags balloner og lavede den aftale med børnene, at de kunne ringe med klokken hvis de manglede en opfyldning af drikkevarerne.

Vi havde omdannet min søns værelse til et stort legeland, fyldt med fødselsdags balloner, legetøj og musik. Børnene hyggede sig med at lege imens de voksne hvilede ørene og drak det sidste kaffe.

 

Alle fik en fødselsdags ballon med hjem

Jeg er ikke den store tilhænger af, at børn skal have en slikpose med hjem når de forlader en fødselsdags fest.

I stedet fik alle børn en grøn fødselsdags ballon med hjem. Dette gjorde både min oprydning lettere og det så så fint ud da gæsterne forlod festen og man kunne se de mange fødselsdags balloner op ad gaden.

 

Jeg købte fødselsdags ballonerne online gennem Helium Balloner. Dugen var jeg så heldig at finde i den lokale genbrugsbutik og maden kunne klares ved en enkelt indkøbstur. Helium balloner har sjovt nok også et stort udbud af helium balloner. Du kan se deres udbud af helium balloner her. 

Min bedste råd til dig er, at inviterer folk til kaffe og kage i stedet for frokost eller aftensmad. Gør dit job som værtinde noget nemmere og det ødelægger ikke dit barns hverdagsrytme. Derudover giver det dig tid til at fejre dit barn med den tætteste familie, og se ham eller hende lege med gaverne.

Du ønskes en god fest og husk at nyd dit barns glade ansigt.

Comments are closed.