LED lys er godt at bruge til fiskeri

Lige siden jeg som helt lille dreng var ude at fiske med min far, har jeg simpelthen bare elsket fiskeri! Der er et eller andet gammeldags over det – princippet med, at man reelt kan fange sin egen aftensmad, og ikke får det leveret lige til køledisken. Det synes jeg rent faktisk er super sejt! Jeg er da deraf også fortsat med at fiske, lige siden den dag. Jeg fisker derfor så ofte som muligt, som studiet lige tillader det. Det er jo trods alt vigtigere at få en god karakter, end at fange en torsk – der synes jeg, at mine prioriteringer er i orden. Mine fisketeknikker har også udviklet sig drastisk fra dengang jeg brugte en gammel fiskestang, som jeg fik lov til at holde af min far. Nu er jeg begyndt at eksperimentere med et nyt projekt – natfiskeri. Jeg har fået anskaffet mig en våddragt og en lygte med LED lys, som med dens holdbarhed kan lyse adskillige timer. Våddragten købte jeg fra den lokale Spejder og Sport og lygten købte jeg fra den altid gode webshop KOZ. Forleden var jeg ude på mit tredje natdyk, og det var en af de aftener, hvor det var ekstra koldt. Det gjorde mig dog ikke spor, da jeg fik en stor laks med hjem. Kæresten er ikke så glad for de fisk, jeg tager med hjem, når jeg kommer med dem, som de er, men når de er tilberedt, hører jeg ikke noget brok. Jeg tror også, at hun selv synes, at det er lidt machoagtigt, at hendes mand selv har fanget aftensmaden.

Tags:

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply