Noget smart tøj der stadig er afslappet i sit udtryk!

Jeg synes, det kan være rigtig svært ofte at finde det helt rigtige tøj og altså noget tøj, hvor man virkelig føler, at det har man lyst til at gå i. Nogen gange føler jeg, at tøjet ligesom er for smart til, hvad jeg ønsker at udtrykke, og hvordan jeg ønsker at gå klædt. Andre gange er tøjet så alligevel for usmart og afslappet til, at jeg også gider at gå i det. Der er ligesom sådan en balance mellem det smarte og det afslappede på den måde, at jeg ikke gider være for smart i tøjet, men at jeg heller ikke gider fremstå som en, der er ligeglad med, hvilket tøj man går i. For jeg vil gerne være smart – bare ikke for smart. Ja, du kan synes, det lyder lidt mærkeligt, men det er sådan, det hænger sammen. Over for dette er der et helt bestemt mærke, jeg synes, passer min stil rigtig godt – nemlig Marant Etoile. Dette mærke er en form for underlinje til Isabel Marant-mærket. Netop dette “undermærke” eller “sidemærke”, Isabel Marant Etoile, er meget kendt for at være smart tøj, der dog stadig har et afslappet udtryk, og det synes jeg virkelig er en unik ting at kunne. Jeg synes virkelig, det er en fed stil at have, når man kan fremstå smart men samtidig også fremstå tilbagelænet. Det synes jeg er fedt. Isabel Marant Etoile er hvert fald et mærke for mig, og jeg kan kun anbefale det til folk, der har det ligesom mig. Altså folk der gerne vil være smarte men samtidig være afslappede i udtrykket.

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply