Udsalg er en sikker vinder

Det går aldrig stille for sig herhjemme, når de store udsalgsperioder nærmer sig. Jeg har nemlig lavet en aftale med mine piger, der betyder, at i stedet for at få en tøj i ny og næ, kan de selv få et beløb at shoppe få, tre gange om året, når der er udsalg. Det betyder meget for dem, samtidig med at jeg er bevidst om, at de selv lære at forvalte deres penge og får en fornemmelse for penges betydning.

Selvfølgelig kan de synes, det er trist de perioder, de så ikke får så meget nyt tøj, men de lærer selv at tilrettelægge deres indkøb, og så må de jo også selvom, om de kaster alle deres køb fra de store børnetøj udsalg på kroppen på én gang – eller om de kan finde ud af at sprede det ud over en længere periode, så de får følelsen af nyt tøj oftere.

Netop nu er der ikke de helt store udsalgssæsoner, men der er stadig gang i udsalget på mange sider på nettet. Der er outlet efterhånden blevet en fast del af de mange shops, og derfor har pigerne nu fået en ny mulighed, da de kan dele de tre udsalgsperioder lidt mere op og købe på outlet. Det er helt op til dem hvordan de bruger pengene, og jeg bliver så stolt, når jeg ser, hvor godt det lykkes dem at beherske sig på trods af de mange fristelser, der findes for en pige med penge på lommen i den alder. Tit ryger de ind og ser på udsalg lige her på Seeds shop, da nettet er deres bedste sted at gøre sig et kup.

Tags:

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply