Find bedste Stjernekaster blandt 10 Produkter og 8 Forhandlere her på Stjernekaster.dk

Bedste RICE Stjernekaster: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste RICE stjernekaster på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Stjernekaster fra Rice - Golden Sparkle - 0

  Stjernekaster fra Rice - Golden Sparkle - 0

  Priser og varianter

  • Sjov og festlig pyntegenstand
  • Højde på 18 cm
  • Perfekt til fødselsdage og arrangementer
  • Fremstillet af sikker plast
  • Tilføjer ekstra sparkle til festen

  Hvorfor vælge Stjernekaster fra Rice - Golden Sparkle - 0?

  Rice's Golden Sparkle Stjernekaster er et sjovt og festligt pyntegenstand, der vil pryde enhver kage eller tallerken. Dens høje højde på 18 cm gør denne stjernekaster til en stor attraktion på enhver fest.

  Denne stjernekaster er det perfekte tilbehør til fødselsdage, bordkort eller andre sjove arrangementer. Denne stjernekaster er fremstillet af plast og er derfor sikker at bruge, når den holdes mindst 1 meter fra brændbart materiale.

  Stjernekasteren er ikke beregnet til at blive holdt i hånden. Denne stjernekaster fra Rice vil helt sikkert sætte fut i festen og også tilføje et ekstra sparkle til enhver anledning.

  Sæt ekstra fut i festen med en fin stjernekaster lige til at sætte i kagen eller lægge ved hver tallerken. Brug den til fødselsdag eller fx. som bordkort (find din bordherre/borddame med samme nummer), eller hvad der ellers kan være sjovt Må ikke holdes i

  Andre mærker af stjernekastere

  På vores liste her har vi samlet de RICE bedste stjernekastere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige stjernekaster til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top