Du er landet på Stjernekaster.dk, det helt rigtige sted at finde RICE stjernekaster. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle RICE stjernekaster tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stjernekaster fra Rice – Golden Sparkle – 0

  • Dagens pris: 21,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 28,-, nu kun 21,-.
    Du sparer 7 kr. / 25 %
  • Fundet hos BabyGear.dk
  • Mærke: RICE

Sidste produkt på vores liste er Stjernekaster fra Rice – Golden Sparkle – 0 som vi har fundet til 21,- hos BabyGear.dk.

Rice’s Golden Sparkle Stjernekaster er et sjovt og festligt pyntegenstand, der vil pryde enhver kage eller tallerken. Dens høje højde på 18 cm gør denne stjernekaster til en stor attraktion på enhver fest.

Denne stjernekaster er det perfekte tilbehør til fødselsdage, bordkort eller andre sjove arrangementer. Denne stjernekaster er fremstillet af plast og er derfor sikker at bruge, når den holdes mindst 1 meter fra brændbart materiale.

Stjernekasteren er ikke beregnet til at blive holdt i hånden. Denne stjernekaster fra Rice vil helt sikkert sætte fut i festen og også tilføje et ekstra sparkle til enhver anledning.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt ekstra fut i festen med en fin stjernekaster lige til at sætte i kagen eller lægge ved hver tallerken.
Brug den til fødselsdag eller fx.
som bordkort (find din bordherre/borddame med samme nummer), eller hvad der ellers kan være sjovt Må ikke holdes i…

Se hos BabyGear.dk ❯❯

Dyreste RICE Stjernekaster på listen er Stjernekaster fra Rice – Golden Sparkle – 0 fra BabyGear.dk med en pris på 21.00. Billigste udvalgte Stjernekaster er Stjernekaster fra Rice – Golden Sparkle – 0 som du kan købe for 21.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående RICE Stjernekaster data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle RICE Stjernekaster tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stjernekaster guides:

Fandt du ikke det rigtige Stjernekaster blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stjernekaster: