Udgivet i Vores Familie-Artikler

Holde nytårsfesten i udlandet? Her er 5 fede steder at hoppe året ind

Af Stjernekaster.dk

I næsten alle dele af verden, er Nytårsaften den største festdag på året. Hvis du gerne vil opleve dette i andre omgivelser, end hvad lille Danmark kan tilbyde, så bør du helt klart overveje at tage en ven eller din kæreste under armen og hoppe på et fly til en fed by.

Nedenfor, kan du læse mere om, hvorfor du bør tage en nytårsrejse og holde nytår i udlandet. Derudover, så gives der også 5 bud på, hvor I kan tage hen, alt efter hvilken oplevelse I leder efter.

Derfor bør du tage til udlandet nytårsaften

Danmark er et hyggeligt land, som virkelig også kan finde ud af at feste. Især hvis du opholder dig i hovedstaden på Nytårsaften. Dog er der ikke meget variation, fordi landet netop er så lille.

Hvis du søger mere eventyr, nye oplevelser og nyder ideen om at springe ind i det nye år i udlandet, så bør du læse videre nedenfor.

1. Tag klassikeren og besøg New York, USA

Hvis du er vokset op med at se Hollywoodfilm, så ved du også, at New York er et ikonisk billede på Nytåret. Byen refereres i næsten alle film og serier, som bare nævner ‘New Years Eve’.

Hvis du søger at opfylde en lille barndomsdrøm om at besøge 'The Big Apple’ på denne fortryllende dag, så er det måske i år, du skal gøre det. Så kan du få lov til at være vidne til ‘The Big Drop’ på Times Square.

2. Er du mere til romantik? - så er Paris i Frankrig, det helt rigtige sted

Hvis du skal rejse med din partner og ønsker, at dagen skal være fyldt med romantik og hygge, så er Paris det perfekte valg. Byen er kendt for dens charmerende atmosfære, som kun bliver forøget på Nytårsaften.

Hvis I senere også kunne tænke jer at se byens natteliv på en aften som denne, så er det helt sikkert også en mulighed. I kan besøge Paris’ natklubber og opleve, hvordan dette stilrene folkefærd fejre Nytår.

3. Hvis det er en fed fest og glade mennesker du søger, så skal destinationen være Berlin, Tyskland

Hvis I derimod er en gruppe venner, som bare gerne vil opleve en fed fest til Nytår og er kørt død i det som Danmarks natteliv har at byde på, så kunne Berlin være lige den destination som I leder efter.

Til Nytår bliver Berlin én stor festby, hvor et enormt antal af mennesker møder op i byens gader for at feste. Et godt sted at besøge på en aften som denne, er ‘The Party Mile’, hvilket er en strækningen fra Brandenburg Tor til Siegesseule, hvor der er den ene natklub og bar efter den anden.

4. Leder du efter det bedste show? - Så må du bare tage til Hong Kong, Kina

Hvis du og dine venner og/eller partner hellere vil se et fantastisk fyrværkerishow på Nytårsaften så bør I helt klart besøge Hong Kong. Kina er det land, som opfandt fyrværkeriet, og de ved virkelig, hvordan de skal skabe et show med det.

På nytårsaften vil du kunne stå på gaden og se et fantastisk lysshow, som du med garanti ikke vil kunne opleve nogen andre steder på denne aften.

5. Hvis du savner varmen, så er det Sydney i Australien, du skal besøge

Danmark er et land, som altid vil være koldt på denne årstid, og det er det samme for resten af de byer, som er nævnt ovenfor. Så hvis du ønsker at forlade kulden, men stadig have en fed fest, så bør du tage til Sydney.

Australien er i sin sommertid på dette tidspunkt hvilket betyder, at du ikke skal døje med kulde eller bekymre dig om, hvad for noget tøj, du har på.

Find det du mangler på stjernekaster.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 8 produkter fra mere end 9 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 14 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:04:42.

8
Produkter
9
Forhandlere
14
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.